WEDSTRIJDGROOM GZOCHT!

We zijn op zoek naar een wedstrijdgroom die ons gezellige team wil versterken. Als wedstrijdgroom ga je met onze paarden mee op concours, zowel internationaal als nationaal. Wanneer er geen concoursen zijn help je mee op stal met de verschillende werkzaamheden. Een rijbewijs voor een vrachtwagen is een voordeel, net als ervaring. We houden van aanpakkers en het tonen van initiatief!
Dekstation de Havikerwaard is een prachtig bedrijf aan de IJssel waar veel facetten binnen de paardensport te vinden zijn. We fokken ieder jaar een aantal veulens, er zijn jonge paarden in ons opfok gedeelte, sportpaarden op verschillende niveaus en een aantal dekhengsten. We hebben een fijn team en bieden je goede arbeidsvoorwaarden. Er is het één en ander mogelijk op het gebied van woonruimte (de baan zou eventueel geschikt zijn voor een echtpaar) en de baan biedt volop afwisseling!
Heb je interesse?
Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar info@havikerwaard.nl 📧
🚨We are looking for a showgroom to join our team. You will be joining our horses both to international and national shows. When there are no shows you will help around the stables. A liscense for a truck is an advantage just as experience. We love go-getters and showing initiative.
Breeding stable De Havikerwaard is a lovely company on the banks of the river IJssel, where many facets within equestrian sports can be found. Every year we breed several foals, there are young horses in a special rearing area, sporthorses at different levels and some breeding stallions. We have a great team and offer good working conditions. There are several options in terms of living space (the job would be suitable for a couple) and the job offers a lot of variety!
Are you interested?
Send your resume and motivation letter to info@havikerwaard.nl 📧
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en boom